Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Wie is Roger Federer?

Iedere tennis kent hem wel; Roger Federer. Deze Zwitser wordt gezien als een van de beste mannelijke tennissers ooit. In totaal won hij bijna 100 enkele tenniswedstrijden. Ook heeft hij samen met Stanislas Wawrinka de Olympische spelen in Peking gewonnen in 2008.

Roger Federer is geboren op 8 augustus 1981 in Bazel (Zwitserland). Hij is nu 1,85 meter lang en weegt 85 kilogram. Toen hij op 5 juli 2009 het Wimbledon toernooi won (voor de zesde keer), was hij de man die het vaakst een grand slam toernooi heeft gewonnen. Vervolgens heeft hij nog veel meer grand slam toernooien gespeeld en gewonnen. Federer was al begonnen met tennis sinds hij 4 jaar oud was. In zijn tienerjaren ging hij in Frankrijk wonen om daar op hoog niveau te tennissen en hier bleef hij lange tijd wonen. Zijn vrouw en tegelijkertijd zijn manager heeft hij leren kennen tijdens de Olympische Spelen in Sydney. Zij hebben samen 2 kinderen.

Heb jij je altijd bewonderd over hoe goed Roger Federer kan tennissen? Omdat hij zoveel heeft bereikt in zo’n korte tijd en wil je dit ook? Misschien helpt het aanschaffen van een tennis racket van het merk Wilson hierbij. Roger Federer heeft ook altijd met dit merk tennisracket gespeeld dus het moet wel een goede zijn. Hij heeft zelfs zijn eigen tennisracket uitgebracht binnen de Pro Staff serie.

Er zijn veel verschillende soorten tennisrackets van het merk Wilson. Voor kinderen, beginners en gevorderden. Dus voor ieder wat wils. Roger Federer heeft vooral gespeeld met de Pro Staff serie. Deze serie bestaat uit vier verschillende rackets: Wilson Pro Staff Federer 97 Autograph, Wilson Pro Staff 97, Wilson Pro Staff 97LS, Wilson Pro Staff 97S, Wilson Pro Staff 97ULS.

Bij het eerstgenoemde racket heeft Roger Federer geholpen met het ontwerpen. Dit racket is geschikt voor de gevorderde speler, omdat het wat zwaarder van gewicht is wat zorgt voor meer controle. Ook kunt u kiezen voor een head tennisracket. Maar zoals al eerder gezegd is de keuze tussen alle rackets enorm dus voor iedereen is een geschikt racket te vinden om net zo goed te gaan spelen als Roger Federer!

Comments are closed.