Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Tv kijken op reis

Als je op vakantie gaat moet je alles dingen van thuis een poosje achterlaten. Op sommige bestemmingen mis je dan helemaal niets omdat alle belangrijke voorzieningen zoals internet en tv daar aanwezig zijn en je dus niets mist. Maar als je naar de camping gaat is de kans erg groot dat er geen goede toegang tot internet en televisie is waardoor je dus ook geen Nederlandse tv zenders kan kijken. Toch zijn internet en televisie wel de dingen die je mist als je ze niet hebt.

Om internet en tv op de camping te krijgen kun je satellietschotels voor caravan kopen. Met een schotelantenne op je caravan kan je overal waar je komt naar de zenders kijken waar je graag naar kijkt. Ook al heb je overal waar je komt tv, het is niet mogelijk om tijdens het rijden tv te kijken. Dat komt omdat een satelliet met een schotel moet afstemmen waar die is en dat kan moeilijk tijdens het rijden. De techniek waar dat mee kan is er wel, maar de gemiddelde schotel is daar niet mee uitgerust. Alleen speciale schotels die voor boten zijn gemaakt kunnen als ze bewegen nog steeds signaal ontvangen. Deze schotels zijn voor de gemiddelde Nederlander alleen te duur.

De meest geavanceerde satellietschotel is voor de meeste mensen niet betaalbaar, maar er zijn wel andere opties toegankelijk voor de gewone burger. Als je een goedkope schotel wil, kan het zijn dat je de schotel helemaal zelf af moet stellen op te satelliet. Er bestaan echter ook schotels die zich met een druk op de knop automatisch afstellen op de satelliet. De travel vision r6 flat is een compacte makkelijk op te bergen schotel die dus erg makkelijk is als je op vakantie bent. Naast deze schotel zijn er ook andere schotels die goedkoper zijn dan de vierduizend euro van de schotel waarmee je kan reizen.

Comments are closed.