Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Teksten vertalen door specialist

Afgelopen jaar hebben wij als onderwijzers zijnde verschillende teksten van het Nederlands naar uiterst correct Engels laten vertalen voor de studenten. Dit heb ik voor mijn vak dat ik geef, namelijk Engels, gebruikt om mijn leerlingen volledig klaar te stomen voor het examen. De leerlingen kregen zo de mogelijkheid om zich volledig in te lezen in een bepaalde tekst, waarin alles correct terugvertaald zou moeten worden naar het Nederlands. Vertalen Engels naar Nederlands kun je het best door een vertaalbureau laten doen.

Als onderwijzer Engels ben ik natuurlijk sterk in het Engels, maar ook wij als onderwijzers kunnen nog wel eens fouten maken. Om deze reden heb ik besloten om een vertaalbureau in te schakelen, die voor mij enorm goedkoop de tekst helemaal correct zou kunnen vertalen. Bovendien kan ik de opdracht zo vaak gebruiken als ik wil, en ik heb dus nog vele jaren plezier aan de vertaalde tekst in het Engels. De tekst ga ik namelijk ook volgend jaar gebruiken, om de leerlingen die dat jaar examen helemaal klaar te stomen.

Teksten laten vertalen?

Wil ook jij teksten laten vertalen, bijvoorbeeld vertalen Italiaans naar Nederlands? Klik dan voor meer informatie over deze specialist op de linkjes in dit bovenstaande artikel!

Comments are closed.