Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Service bedrijfsdeur van ROMASS Business

Zijn uw bedrijfsdeuren defect en staat uw bedrijfsproces stil? Schakel ROMASS Business in om het probleem op te lossen. Met de bedrijfsdeur service van ROMASS Business zorgt u ervoor dat uw bedrijfsprocessen gewaarborgd blijven en niet tot stilstand komen. We bieden verschillende serviceovereenkomsten aan waarbij de geplande keuringen en onderhoudsbeurten wordt afgestemd op de behoefte van het bedrijf. Uw kiest zelf het pakket dat het beste past bij uw bedrijf. U doet dit door het kijken naar de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van uw bedrijfsdeur. Het maakt niet uit welke type of merk bedrijfsdeur u heeft, we garanderen dat de monteurs uw bedrijfsdeur zo spoedig mogelijk repareren. De monteur zal tijdens een servicebeurt alle onderdelen controleren en onderhouden van een bedrijfsdeur en als het nodig is onderdelen vervangen. ROMASS Business is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om uw bedrijfsdeur te keuren en onderhouden.

Verplichte onderhoud

Het is sinds 2005 verplicht om al uw bedrijfsdeuren jaarlijks te onderhouden en te keuren. Dit is om de veiligheid van personeel en goederen te waarborgen. Daarnaast is het ook slim om uw bedrijfsdeuren jaarlijkse te onderhouden zodat de levensduur van uw bedrijfsdeur verlengd wordt en uw bedrijfsproces niet stil komt te staan. Volgens de Nederlandse wetgeving is het verplicht dat al uw bedrijfsdeuren voldoen aan de NEN-EN 14341+A2, Arbowetgeving artikel 3.13. en een CE-markering. Deze wetten en regels stellen dat uw bedrijfsdeuren minimaal een keer per jaar gecontroleerd en onderhouden moeten worden. Als u dit niet doet riskeert u een fikse boete als er een onverwachtse inspectie komt. Als u hier geen zorgen over wilt maken, sluit dan een serviceovereenkomst af met ROMASS Business en hoeft u nooit meer zorgen te maken over uw bedrijfsdeuren. U draagt het gehele beheer van uw toegangssystemen over aan ons en wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsdeuren jaarlijks controleer en onderhouden worden. Daarnaast ontvangen al uw bedrijfsdeuren een wettelijke CE-markering dat aangeeft dat uw bedrijfsdeuren aan alle geldende veiligheidsregels voldoen.

Informatie nodig?

Wilt u meer weten over de wetten en regels van bedrijfsdeuren en wat de bedrijfsdeur service van ROMASS Business inhoudt? Op onze website kunt u alle nodige informatie vinden. Daarnaast kunt u informatie vinden over welke onderdelen tijdens een servicebeurt worden gecontroleerd. Als u genoeg geïnformeerd bent en overtuigd bent dat ROMASS Business de onderhoud en reparatiespecialist voor u is dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor de serviceovereenkomst. U hoeft alleen maar uw bedrijfsgegevens in te vullen en om welke bedrijfsdeuren het gaan. Daarna wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen om de offerte te bespreken. Een van onze professionele en erkende monteurs komt op de afgesproken dag langs om uw bedrijfsdeuren te onderhouden en voorzien van een CE-markering.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem telefonische contact met ons op. U kunt ons bereiken op 085-0290622.

Comments are closed.