Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Poort maken | ROMASS helpt 078/484996

Het maken van een poort is een lastige klus. Om gevaarlijke situaties te voorkomen en uw eigen veiligheid te waarborgen adviseren we om altijd een ervaren technieker in te schakelen. De techniekers van ROMASS beschikken over de juiste kennis en materialen om alle merken en types poorten te maken. Of het nu gaat om een Crawford of een novoferm garagepoort. Voor ROMASS is dit geen probleem.

Poort maken

We vinden het belangrijk dat onze klanten zo min mogelijk overlast hebben van een defecte poort. Daarom zijn al onze techniekers professioneel getraind om alle problemen met een poort op te lossen. We zorgen er ook voor dat onze techniekers over de juiste materialen beschikken, zodat ze op locatie de meeste problemen direct kunnen oplossen. In de servicebus van de technieker bevindt zich een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken poorten. Indien er tijdens de herstelling blijkt dat er een onderdeel niet aanwezig is in de servicebus, wordt deze direct besteld. Zodra het bestelde artikel geleverd is, komt er een technieker langs om deze te monteren.

De meeste problemen met een poort worden veroorzaakt door slijtage van de onderdelen, ongelukken of slechte weersomstandigheden. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende defecten aan een poort:

  • Defecte motor
  • Gebroken kabel
  • Looprol uit de geleider
  • Tandriem kapot
  • Gebroken veer
  • Defecte handzender

Hoe kan ik een technieker inschakelen?

Bij ROMASS is het mogelijk om een aanvraag via de website of telefonisch in te dienen. Via de website kunt u een aanmeldformulier invullen. In het aanmeldformulier dient u aan te geven om wat voor type poort het gaat, wat het defect is en wat uw voorkeursdagen zijn dat de technieker langs komt. Zodra wij uw aanvraag binnen hebben, nemen we contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakt afspraak ontvangt u per mail een bevestiging. Als u liever telefonisch een aanvraag indient, kunt u ons bereiken op 076/484996.

Wilt u meer informatie over een poort maken? Op onze website vindt u meer informatie over onze herstelservice.

 

Comments are closed.