Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Poort maken met spoed

Opzoek naar een vakkundige technieker die met spoed uw poort kan maken? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. De techniekers van ROMASS zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het helpen om een poort te maken. Ze zijn gepositioneerd in heel Belgiƫ waardoor er altijd een technieker bij u in de buurt is.

Poort maken met spoed

Poorten worden zijn bij veel huishoudens een belangrijk onderdeel om een garage of huis af te sluiten. Veel voorkomende poorten zijn een sectionaalpoort, kantelpoort, garagepoort, toegangspoort of een rolpoort. De techniekers van ROMASS zijn professioneel opgeleid waardoor ze alle merken en types poorten kunnen maken. Of uw sectionaalpoort, kantelpoort of rolpoort defect is, voor onze techniekers is dit geen probleem. Ze komen zo spoedig mogelijk naar u toe om de problemen op te lossen.

De technieker op locatie gaat allereerst inventariseren waar het probleem wordt veroorzaakt. Veel problemen met een poort worden veroorzaakt door een defect onderdeel of doordat een poort verkeerd is afgesteld. Wanneer de technieker heeft achterhaald waardoor de storing wordt veroorzaakt, gaat hij aan de slag om dit op te lossen. Ze beschikken over reserve onderdelen van alle merken poorten waardoor ze op locatie de meeste problemen kunnen oplossen.

Door slecht onderhoud en intensief gebruik kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen. Slijtage kan er voor zorgen dat een poort niet goed meer kan functioneren en kapot gaat. Veel voorkomende problemen met een poort zijn:

  • Motor kapot
  • Kabel kapot
  • Looprol uit de geleider
  • Gaat niet open/dicht
  • Opent na sluiten
  • Tandriem kapot
  • Veer gebroken
  • Handzender kapot

Technieker inschakelen voor een herstelling

Voor de techniekers van ROMASS is een poort maken geen probleem. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een herstelling aanmelden. Door de verschillende stappen in formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen om uw poort te herstellen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging met afspraaknummer.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

 

Comments are closed.