Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Op zoek naar een voedingscoach?

Op zoek naar een een goede voedingscoach?

Het blijft altijd een gedoe, wat moet ik eten, hoeveel en wanneer? Een goede voedingscoach kan al deze zorgen van u afnemen, waardoor je je gewoon heerlijk op andere dingen kan focussen in je vrije tijd. Bij Off-Limit vind je de beste voedingcoaches. Off-Limit vindt het onwijs belangrijk om naar de wensen van hun klanten te luisteren. Zo wordt jouw doel serieus genomen en wordt er echt naar jou als persoon geluisterd. Afhankelijk van jouw wensen gaat Off-Limit ervoor zorgen dat jij zo lekker, gezond en gemakkelijk mogelijk kan eten. Zo behaal jij jouw doelstellingen op een leuke uitdagende manier.

Wil je bijvoorbeeld afvallen of juist aankomen, dan staat de voedingscoach 24/7 online voor je klaar en geven ze zo snel mogelijk antwoord op al je vragen. Verder zullen ze je ook motiveren en ervoor zorgen dat jij gedisciplineerd je nieuwe eetgewoontes zal volhouden. Dit doen ze onder andere door jou leuke informatieve en motiverende artikelen te sturen, eigen onderbouwde voedingsschema’s, heerlijke gerechten speciaal gericht op jouw doel en antwoord op al jouw vragen. Je gaat dus echt een persoonlijk traject in met je eigen voedingscoach waarin je wel alle ruimte krijgt zodat alles naar wens verloopt.

Whey Protein Eiwitpoeder. Is het essentieel?

Het is zeer lastig om genoeg eiwitten uit de dagelijkse voeding te halen als je meer dan twee keer per week sport. Vooral sporters die aan krachttraining doen hebben hier veel moeite mee. Daarom kan je wel zeggen dat 1 á 2 shakes per dag of alleen na het trainen wel essentieel zijn. Eiwitpoeder is een natuurlijk product dat voornamelijk uit eiwitten bestaat die voor je spierherstel zorgen. Het kan dus geen kwaad en is dus altijd een goede optie naast je huidige avondmaal. Het is wel belangrijk dat je voor een goed merk kiest. Off-Limit gaat voor de beste eiwitpoeder en geeft om de feedback van de klanten.

De beste Eiwitpoeder voor de beste sporters!  

Wij van Off-Limit willen ons onderscheiden door de beste kwaliteit eiwitpoeder te bieden betreft de ingrediënten. In tegenstelling willen we niet duurder zijn, maar we willen wel het beste iedereen. Vaak zitten er veel onnodige ingrediënten in een Whey Protein, omdat dit het goedkoper maakt om te produceren of ze gebruiken het als verkoop verhaal. Wij vinden het belangrijk dat we met zo veel mogelijk neutrale en natuurlijke ingrediënten werken, waarbij de Whey Protein alsnog hoog in eiwitten en vitamines is en laag in calorieën!

We zien je graag terug op Off-Limit!

Comments are closed.