Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Met de kinderen op schoolreisje

Veel kinderen gaan op schoolreisje. Dit is leuk voor kinderen. Als je in de organisatie zit en inspraak hebt op waar het schoolreisje heen gaat heb je geluk. Jij krijgt de kans om kinderen een leuke dag te bezorgen. Maar de keuze is moeilijk en je moet met vrij veel dingen rekening houden. Je hebt als eerst namelijk een budget waar je rekening mee moet houden. Hiernaast moet je er voor zorgen dat er genoeg ouderlijk toezicht is. In dit artikel ga ik jullie tips geven over wat je kan doen als schoolreisje.

Bezoek een museum
Het bezoeken van een museum is een leuke activiteit. In de grotere musea in Nederland kunnen de kinderen zich lang vermaken. Het is relatief goedkoop en hiernaast is het ook nog leerzaam. Je kan bijvoorbeeld naar het Rijksmuseum om de nachtwacht te bekijken. Goed voor de algemene kennis van de kinderen.

Een pretpark
De plek waar de echte wildebrassen waar ze zich de hele dag probleemloos kunnen vermaken. Hoewel je ze hier minder in toom hoeft te houden moet je wel goed op ze letten. De kans dat hier iets gebeurd is namelijk groter dan in een museum. De prijs ligt ook wat hoger als de toegangsprijs van een museum.

De kinderboerderij.
De kinderboerderij ziet er niet alleen gaaf uit met de rieten kap deze rieten dakbedekking is met liefde is gelegd door rietdekker, het is ook nog heel leuk! Vaak is de entree gratis en kan je er probleemloos komen. Vervoer is vaak niet nodig omdat er altijd wel een kinderboerderij in de buurt is. Er zijn vaak veel speeltoestellen waar de kinderen zich vermaken kunnen. Je moet er alleen rekening mee houden dat er kinderen allergisch kunnen zijn voor de dieren en de stro of hooi.

Hopelijk heb je aan deze tips genoeg om de kinderen een leuke dag te bezorgen.

Comments are closed.