Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Kapotte poorten maken met spoed

Heeft u kapotte poorten en moeten deze gemaakt worden met spoed? Dit is voor ROMASS geen probleem. We zijn heel het jaar door bereikbaar om ervoor te zorgen dat u geen problemen meer heeft met uw poort. Als uw veren zijn gebroken, de motor kapot is of de looprol uit de geleider, het maakt niet uit we zijn altijd bereikbaar om deze problemen op te lossen. Onze techniekers hebben al jaren lang ervaring met het maken van poorten en zijn professioneel opgeleid. Hierdoor is het geen probleem voor de techniekers om met spoed uw poorten te maken.

De technieker

Alle techniekers van ROMASS beschikken over een VCA-certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Dit zorgt ervoor dat de technieker genoeg kennis heeft om een veilige werkomgeving te creëren om zo vakkundig aan de slag te gaan om uw poorten te maken. De veiligheid wordt niet alleen gewaarborgd door de technieker maar ook voor de klant. Daarnaast worden al onze techniekers elk half jaar bijgeschoold, zodat ze altijd up-to-date blijven over de nieuwste ontwikkelingen.

Waar in België is ROMASS actief

Onze techniekers zijn altijd snel op locatie dankzij een uitgebreid netwerk van techniekers in heel België. Het maakt niet uit of u woont in Antwerpen, Brugge, Brussel, Rumst of Zele. Als u een kapotte poort heeft, zal ROMASS ervoor zorgen dat het direct wordt opgelost. U hoeft alleen maar een interventie aan te melden via de website of neem telefonisch contact met ons op. We zijn 24/7 bereikbaar op het telefoonnummer 078/484996. U kunt binnen een paar minuten een interventie melden via de website, nadat wij de interventie hebben ontvangen nemen we contact met u op om de afspraak in te plannen. Daarnaast krijgt u ook via de mail een bevestigingsmail met het juiste afspraaknummer. Als dit allemaal gelukt is hoeft u alleen maar te wachten totdat de technieker op de afgesproken tijdstip en dag langskomt om uw poorten te maken.

Onze medewerkers staan voor u klaar om vragen te beantwoorden. Ze zijn bereikbaar op 078-484996.

Comments are closed.