Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Items die in elke kledingkast moeten hangen

Iedereen heeft een andere stijl en smaak, dat is wat fashion ook zo leuk maakt. Je kunt jezelf erin uiten, je kunt laten zien wie jij bent en wat jij leuk vindt. Er is ook zo veel keuze! Er zijn veel verschillende kledingwinkels met verschillende stijlen, en zeker nu kleding kopen op het internet populair is geworden, is de keuze bijna oneindig. Iedereen draagt andere kledingstukken, maar toch vinden we dat er een aantal items zijn die je niet kunt missen in je kledingkast, die altijd wel van pas komen. In dit artikel noemen we een aantal van deze items.

  • Om te beginnen zijn spijkerbroeken/jeans onmisbaar in je kast. Als je een goede koopt, kun je er jarenlang mee doen en het staat leuk bij bijna elke outfit! Een aantal jaar geleden zag je vooral skinny jeans, maar die tijd is voorbij. Alle modellen zie je tegenwoordig langskomen, van een flared jeans tot een mom jeans,van een boyfriend model tot cropped en van high waisted tot low waisted.
  • Een ander onmisbaar item is een witte blouse! Je kunt deze gebruiken voor nette gelegenheden, maar je kunt hem ook casual stijlen op een mom jeans of stoer maken met een leren jack erbij. Het voordeel is dat het overal bij past en voor bijna elke gelegenheid geschikt is.
  • Een bekend item, maar hierdoor niet minder belangrijk is ‘the little black dress’, oftewel een zwart jurkje. Ook dit fashion item kun je op veel verschillende manieren combineren en komt altijd van pas! Je kunt het simpel dragen met een leuke hak, maar ook combineren met een leuke blazer.
  • Het laatste item is misschien een gekke, maar zo richting het einde van het jaar is het stiekem wel onmisbaar. We hebben het hier over de foute kersttruien! Wat is het toch heerlijk dat je rond kerst dagenlang in een lekkere warme foute kersttrui kan lopen en niemand kijkt je raar aan. Daarom vinden wij dat een grappige kersttrui niet te missen is in je garderobe.

Comments are closed.