Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Hoog in Google

U wilt graag hoog op Google komen staan met uw website, wie niet. Wat zo simpel klinkt, is toch lastiger dan u denkt, zeker omdat zo veel mensen hoger in Google willen komen. Allereerst moet uw website technisch optimaal in elkaar zitten, daarna is het belangrijk dat uw content duidelijk is en geschikt is voor zoekmachines, en tot slot is het van belang dat u door middel van backlinks laat zien te vertrouwen te zijn. Wilt u hoog op Google komen, dan dienen deze stappen tot in detail goed uitgewerkt te zijn, bij voorkeur door professionals. Bel of Mail direct met SAM Online Marketing om uw kansen te bespreken!

Techniek geoptimaliseerd

De technische optimalisatie van uw website vormt de basis waarin de deur open wordt gezet voor Google’s crawlers, die gaan bepalen of uw website hoog in Google komt. Deze optimalisatie van de techniek houdt vooral in dat hij snel werkt en niet te complex is voor bezoekers en Google. Wanneer de website daadwerkelijk goed technisch optimaal is gemaakt, zal Google in elk geval kunnen kijken of uw website ergens hoog kan staan.

Content

Nu Google op uw website kan kijken, is het belangrijk door middel van content duidelijk te maken waar uw website over gaat en waar u hoog geplaatst wilt worden. De inhoud van deze content moet zo opgesteld zijn dat de zoekmachine op basis van zijn manier van scannen kan herleiden waar de tekst over gaat. Door de in de content op verschillende webpagina’s de juiste (hoeveelheid) zoekwoorden te gebruiken op de juiste plekken, is de eerste stap gezet om hoog in Google te komen.

Backlinks

Het enige wat nog ontbreekt en wat ervoor zorgt dat u daadwerkelijk hoog in Google komt zijn backlinks. Dit zijn verwijzingen van andere domeinen naar uw website. De backlinks moeten vanuit websites komen uit de zelfde soort branche die hoge autoriteit hebben om veel effect te hebben. Wanneer er verschillende backlinks van vertrouwde domeinen naar uw website worden gelinkt, zal Google u hoger plaatsen in de resultaten.

Hoger komen op Google wordt dus gedaan door eerst uw website technisch te optimaliseren, content te schrijven die Google aanspreekt, en vertrouwen te creëren door middel van backlinks. Zonder kennis van deze processen en technieken is de kans groot dat uw tijdsinvestering zich niet uitbetaalt. Voorkom dat u wordt afgetroefd door concurrenten en schakel SAM Online Marketing in om hoog te komen in Google.

Comments are closed.