Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Geld teveel! En nu?

Er zijn van die standaard dingen die je je alleen bij de rijken mensen onder ons voor kunt stellen. We gaan voor jou een paar dingen op een rijtje zetten waar je nu misschien alleen nog maar van kunt dromen. Maar goed, je weet nooit wat de toekomst je zal brengen.

Dure auto aanschaffen

De droom van in ieder geval elke man en waarschijnlijk ook van veel vrouwen, een hele mooie auto. Er zijn natuurlijk erg veel verschillende soorten en maten dure auto’s. Zo kennen we allemaal de Duitse klassiekers zoals Audi, Mercedes, Porsche en BMW. Dit zijn natuurlijk hele mooi auto’s, maar het kan absoluut nog duurder. Denk aan dure sportwagens zoals Lamborghini, Aston Martin en Ferrari. De Ferrari zal wel de grootste droom zijn van mensen. Wil je iets meer comfort in je auto, dan kun je ook nog altijd kiezen voor een Bentley of Rolls-Royce.

Groot huis kopen

Woon je in een flatje en kijk je nog af en toe met jaloezie naar de kasten van huizen van onze BN’ers of misschien zelfs de Hollywoodsterren? Dat is helemaal niet zo gek hoor. Huizen die alles hebben wat je je maar kunt wensen en je zelfs in zou kunnen verdwalen wanneer je van de keuken naar de slaapkamer loopt. Uiteraard is het niet realistisch om te denken dat je daar gaat wonen maar wat is het toch heerlijk om over te dagdromen.

Cosmetische ingrepen ondergaan

Je hoort het vooral bij de rijken onder ons, vrouwen die even een borstvergroting of een liposuctie laten doen. Helaas zullen wij gewoon nog er hard tegenaan moeten gaan in de sportschool om ons droomfiguurtje snel te kunnen bereiken.

Gadgets kopen

Voor ons is onze smartphone toch al best een prima gadget. Voor de rijken ligt dat toch net even anders. De allerduurste mobiele telefoon verkrijgbaar is op dit moment een met diamanten belegde Motorola van € 35.000. Je zou er ook nog voor kunnen kiezen om een gouden MacBook aan te schaffen voor het luttele bedrag van € 25.000,-. Is toch niks.

Comments are closed.