Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Aluminium louvers

Prachtige raamdecoratie in de vorm van aluminium louvers

Met name in de avond vormen ramen vaak grote zwarte gaten binnen uw interieur. Dit maakt een ruimte al snel erg ongezellig! Niet alleen in woningen kan een passende raamdecoratie van pas komen. Ook bedrijfspanden worden op een steeds warmere wijze aangekleed, om de sfeer op de werkvloer te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van grote kamerplanten op de werkvloer, het gebruik van banken en fauteuils om te kunnen ontspannen, enzovoorts. In dit artikel leest u meer over het gebruik van aluminium louvers. Weet u al wat dit zijn?

Aluminium louvers houden de zon buiten

Aluminium louvers worden ook wel aluminium lamellen genoemd, die aan de buitenzijde van uw ramen gemonteerd kunnen worden. Deze lamellen zorgen er niet alleen voor dat een ruimte gezelliger wordt. Ook kunt u de aluminium louvers gebruiken om de zon buiten te houden in de lente en zomer. Plaats de louvers aan de buitenzijde van de ramen, zodat de warmte niet binnenkomt en u niet langer last heeft van de zon. Door voor een aluminium model te kiezen, geeft u ruimtes een industriële en moderne look.

Combineer aluminium louvers met gordijnen

De aluminium louvers zijn vaak donker van kleur, doordat dit het beste bij de steen van uw buitenmuur of kozijnen van ramen past. Om te voorkomen dat u in de avond alsnog tegen een donkere vlek op de muur kijkt, kunt u de lamellen van aluminium combineren met mooie gordijnen aan de binnenzijde van uw woning. Er zijn verschillende aanbieders van aluminium louvers te vinden. Een voorbeeld van zo’n aanbieder is Airco-Fin BV.

Comments are closed.