Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Alles over Whisky – Whisky 101

Het woord whisky betekent water van het leven. Het is een Gaelic term die oorspronkelijk “uisge beatha” en “usquebaugh” betekent, en die gewoonlijk wordt gevonden in Schotland. Oorspronkelijk kwam whisky al vóór 1400 uit Schotland en tot nu toe maakt whisky nog steeds deel uit van elk feest. De smaak van de whisky heeft voordien geen verschil met de whisky die vandaag wordt gemaakt. De fabrikanten van whisky van vandaag hebben het mogelijk gemaakt om de klassieke smaak van whisky te behouden, ongetwijfeld een van de redenen waarom tot op de dag van vandaag nog zo genieten van een glas whisky.

Whisky is een zeer aangenaam drankje voor elke gelegenheid. Meestal wordt het geserveerd tijdens huwelijksceremonies. De drank wordt meestal gebruikt in programma’s op huwelijksfeesten waar de bruidegom en de bruid whisky moeten drinken als teken van een langdurige relatie. Whiskey wordt niet alleen geserveerd bij bruiloften. Het wordt ook gezien in bars en restaurants en wordt verondersteld een symbool te zijn van elegantie en genot.

Whiskey wordt niet alleen gebruikt voor feesten, het is ook een perfect relatiegeschenk voor uw werknemers en leidinggevenden. Whisky is een van de beste zakelijke geschenken maar als je liever niet een hele fles cadeau geeft kan je ook een whisky boek uitzoeken.

Comments are closed.