Niets voor Niets

Op deze website krijg je niets voor niets...

Achteruitrijcamera voor een trailer

Ben je een paardeneigenaar en moet je regelmatig samen met je paarden op reis om bijvoorbeeld wedstrijden te doen? Of moet je om een andere reden regelmatig paarden of andere dieren vervoeren met een paardentrailer? Dan is dit artikel wellicht wat voor jou. Je kunt namelijk tegenwoordig ook camera’s voor paardentrailers aanschaffen. Met zo’n camera kun je bijvoorbeeld precies zien wat er in de trailer bij je paarden gebeurt. VanZwitserland biedt camera’s welke speciaal hiervoor gemaakt zijn. Deze camera’s zijn waterdicht en hebben een robuuste uitstraling. Het grote voordeel van deze camera’s is dat ze altijd stabiel beeld geven, ook wanneer je over hele hobbelige wegen rijdt. Het is ook mogelijk om een ander soort camera te plaatsen op de paardentrailer, dit is de achteruitrijcamera. Deze biedt je hulp bij het achteruitrijden in de vorm van meer zicht. Bij zo’n groot voertuig als een paardentrailer kan dit goed van pas komen. Je activeert de achteruitrijcamera door de versnellingspook in zijn achteruit te zetten. Wanneer je wilt kun je de camera ook gewoon handmatig activeren.

 

De webshop van Van Zwitserland biedt verschillende camera’s aan welke allemaal geschikt zijn om op de paardentrailer te installeren. De eerste camera die zij biedt is een paardentrailer achteruitrijcameraset met een camera: de VZ107. Deze set komt met een zeven inch lcd-scherm welke maar een centimeter dik is en een draadloze camera. Het is erg makkelijk om de set te installeren en dus voor iedereen mogelijk. Je kunt hem zowel in de trailer plaatsen om de paarden te bekijken als erbuiten om hem te gebruiken als achteruitrijcamera.

 

Deze set is ook te krijgen met twee camera’s. Net als bij de vorige, zijn ook deze twee camera’s draadloos. Wanneer je toch liever een systeem hebt met bedrading is dat ook mogelijk. Je kunt het camerasysteem namelijk ook bedraad aanschaffen.

Comments are closed.